Familjeabonnemang från Cmore

87/100 poäng

Se alla erbjudanden

C More familjeabonnemang

C More familjeabonnemang är en tjänst som blivit väldigt populär och detta beror på den stora bredd av innehåll som finns i appen med allt från realityprogram och serier som visas på TV4 till exklusivt eget innehåll och sportsändningar i världsklass. Den stora bredden som C More har gör att de lockar många kunder med olika intressen och preferenser.

När man tecknar ett C More familjeabonnemang kan man välja mellan tre olika paket. I dessa paket ingår olika saker och man kan också streama innehåll på olika antal enheter. Ju dyrare paket, ju mer kan man titta på och ju fler skärmar kan man streama innehåll på samtidigt.

Det minsta och billigaste paketet som finns att välja när man har skaffat ett C More familjeabonnemang är C More Standard som kostar 149 kronor i månaden. Med ett sådant paket kan man bara streama innehåll på en enhet samtidigt. Med ett C More Standard-paket ingår filmer och serier, 10 tv-kanaler, originalserier från C More, Barnfilmer från SF Kids och Serier från Walter Presents samt möjligheten att titta på TV4-program utan avbrott för reklam. Dessutom ingår serier och filmer från BritBox samt reality från Hayu.

Det näst billigaste paketet som man kan välja med ett C More familjeabonnemang heter Plus och det kostar 399 kronor i månaden. I det ingår allt som ingår i paketet Plus men här får man även tillgång till 16 tv-kanaler samt sport som LaLiga & Serie A, Sveriges herrlandskamper i fotboll, UEFA Champions League och Allsvenskan & Superettan. Med paketet Plus kan man streama innehåll på två enheter samtidigt.

Det dyraste paketet som man kan välja när man har tecknat ett C More familjeabonnemang heter Premium Plus och det kostar 549 kronor i månaden. I detta ingår allt som ingår i de två billigare paketen men man får tillgång till ytterligare två tv-kanaler. Dessutom ingår massor av sport i världsklass i ultra HD upplösning samt att du får SHL, HockeyAllsvenskan & SDHL.

Med paketet Premium Plus kan man streama innehåll på två enheter samtidigt, dock finns en begränsning om att streama vissa sporthändelser på bara en enhet.

Med ett C More familjeabonnemang kan man streama innehåll i hela EU och abonnemanget har ingen bindningstid vilket innebär att man när som helst kan avsluta det utan att debiteras någon extra.

Precis som med alla streamingtjänster så finns det både fördelar och nackdelar med C More familjeabonnemang. En stor fördel med C More familjeabonnemang är att man får ta del av massor av populärt innehåll, exempelvis från TV4, och att man har möjlighet att titta på dessa tv-program utan reklam om man har något av C Mores paket.

En annan fördel med C More familjeabonnemang är att C More är en streamingtjänst som har exklusiva rättigheter till sport i världsklass och då framförallt till UEFA Champions League i fotboll. Detta är den största och häftigaste turneringen i världen och den enda där alla världsstjärnor deltar. Att kunna se alla matcher från Champions League direkt i C More appen är därmed väldigt häftigt.

Något annat som är väldigt bra med ett C More familjeabonnemang är att man kan streama innehåll från C More i hela EU. Detta innebär att man kan ta en mobil, surfplatta eller datorn med sig på semestern och streama innehåll från C More om man semestrar i exempelvis Grekland eller Spanien.

En nackdel med C More familjeabonnemang är att man bara kan strömma innehåll på högst två olika enheter samtidigt. Detta är relativt snålt om man jämför med andra konkurrerande streamingtjänster på marknaden eftersom flera andra erbjuder möjligheten att streama innehåll på upp till fyra olika enheter samtidigt. Hos C More är den gränsen dock två och det innebär att om fler än två medlemmar i familjen vill titta på innehåll från C More så är det ej möjligt.

En annan nackdel med C More familjeabonnemang är att man inte har tillgång till sport med paketet Standard. Detta är något som är väldigt ovanligt när det gäller streamingtjänster och det är givetvis ett stort minus hos C More.

Ytterligare en nackdel med C More familjeabonnemang är priset. Det billigaste paketet som går att ha kostar 149 kronor i månaden och det är högre än många konkurrerande streamingtjänster med likvärdigt innehåll eller bättre vad gäller serier och filmer.

Ett C More familjeabonnemang passar bra för familjer som vill kunna streama filmer, serier, tv-program och sport men som inte behöver använda fler än två enheter samtidigt. Det passar också utmärkt för alla som normalt sett tittar mycket på exempelvis TV4 eftersom tjänsten innehåller flera säsonger av alla program som sänds i C Mores tv-kanaler.

Till sist så passar C More familjeabonnemang alldeles utmärkt för alla som är intresserade av sport i yppersta världsklass såsom till exempel fotbollens UEFA Champions League. För den som älskar sport är ett C More familjeabonnemang mer eller mindre ett måste.