Familjeabonnemang från Disney+

95/100 poäng

Se alla erbjudanden

Disney+ familjeabonnemang

Disney+ familjeabonnemang har blivit väldigt en väldigt populär tjänst, särskilt för barnfamiljer, sedan Disney+ dök upp som en lysande stjärna bland alla streamingtjänster som finns att välja mellan nuförtiden. När man tecknar ett Disney+ familjeabonnemang finns det bara ett paket att välja mellan och med detta ingår allt innehåll som finns på Disney+, däribland ett enormt utbud av barnprogram, filmer, serier och dokumentärer.

Ett Disney+ familjeabonnemang kostar 89 kronor i månaden med ett löpande abonnemang eller 890 kronor om året om man tecknar ett helårspaket. Med ett Disney+ familjeabonnemang kan man lägga till upp till sju profiler och dessutom streama innehåll på upp till fyra enheter samtidigt.

Med ett Disney+ familjeabonnemang kan man ta del av massor av originalinnehåll från Disney. Här finns gamla tecknade klassiker som Lejonkungen och Djungelboken mixat med nya populära filmer som exempelvis Jungle Cruise. Här finns också massor av serier, filmer och dokumentärer från andra produktionsbolag.

I abonnemanget ingår även möjlighet att ordna virtuella filmkvällar eller seriekvällar där en grupp på upp till sex personer kan titta tillsammans. Alla som deltar måste dock ha ett abonnemang. Med GroupWatch kan man pausa, spola tillbaka och reagera tillsammans. Med ett Disney+ familjeabonnemang kan man också ladda ner innehåll när man är uppkopplad och sedan titta på dessa offline.

När man tecknar ett Disney+ familjeabonnemang ingår också en trygg och enkel föräldrakontroll vilket gör att man som förälder kan kontrollera vad barnen tittar på, vad de har möjlighet att titta på samt hur mycket de tittar.

När man tecknat ett Disney+ familjeabonnemang och registrerar sitt konto finns det flera olika sätt man kan använda för att titta på innehåll från Disney+. Det vanligaste är att ladda hem Disney+ app med sin telefon och sedan använda den för att casta innehåll från Disney+ till sin tv. Men det är också vanligt att använda Disney+ app på en surfplatta eller att ladda hem den direkt med en smart tv.

Något som sticker ut i positiv bemärkelse med Disney+ är att det också går att ladda hem appen via en spelkonsol som exempelvis PlayStation 5 eller Xbox Series S. Med hjälp av denna kan man pausa, spola fram eller spola tillbaka med hjälp av dosan som är kopplad till ens spelkonsol. Detta är något som är väldigt populärt eftersom det då blir väldigt enkelt att styra streamingtjänsten direkt i tvn.

Det finns många fördelar med ett Disney+ familjeabonnemang och många barnfamiljer drog garanterat på smilbanden den dagen det stod klart att Disney faktiskt lanserar en egen app. Det gjorde de med besked den dagen världen kunde ta del av Disney+ och detta är en tjänst som verkligen har levt upp till de på förhand högt ställda förväntningarna.

En stor fördel med ett Disney+ familjeabonnemang är att tjänsten är väldigt generös både vad gäller antalet profiler man kan lägga till i sitt konto samt hur många skärmar abonnemanget kan användas på samtidigt. Att man får lägga till upp till sju profiler innebär att de alla medlemmar i familjen kan få varsin egen profil i de allra flesta familjer. Att man sedan kan streama innehåll på fyra olika enheter samtidigt innebär att så gott som alla kan titta på vad man vill när man vill och detta är något som verkligen uppskattas av kunderna.

En annan enorm fördel med att ha ett Disney+ familjeabonnemang är att det finns väldigt många filmer och serier som är anpassade för barn och det är knappast någon överdrift att påstå att barn verkligen älskar innehåll från Disney! Detta innebär att ett Disney+ familjeabonnemang verkligen är något som passar bra för barnfamiljer eller familjer med både barn och ungdomar.

En annan fördel med ett Disney+ familjeabonnemang är priset. Med ett månadsabonnemang kostar det 89 kronor i månaden vilket innebär att det är billigare än många konkurrenter på marknaden. Ett årsabonnemang kostar 890 kronor och detta innebär att med ett sådant kan man streama innehåll från Disney+ till en kostnad på bara omkring 75 kronor i månaden.

Det finns såklart även nackdelar med Disney+ men här handlar det till stor del om tycke och smak. Vissa anser att andra streamingtjänster har ett bättre utbud av serier och filmer för vuxna. Disney+ håller inte heller samma takt när det gäller att producera eget innehåll för en vuxen publik som dess största konkurrenter gör.

Disney+ familjeabonnemang passar egentligen utmärkt för alla familjer som tycker om att streama filmer och serier. Särskilt bra passar det för familjer med barn eftersom de har mycket innehåll anpassat för barn. Abonnemanget passar också ypperligt för alla Disney-fantaster som vill återuppleva nostalgi-känslan som klassiska Disney-filmer som exempelvis Lejonkungen eller Djungelboken ger.

Dessutom passar ett Disney+ familjeabonnemang bra för alla som vill använda funktionen GroupWatch och titta tillsammans med familjemedlemmar eller vänner som kanske bor någon annanstans och därmed titta digitalt. Detta är en rolig funktion som allt fler börjar upptäcka och uppskatta.