Familjeabonnemang från Netflix

92/100 poäng

Se alla erbjudanden

Netflix familjeabonnemang

Om man vill teckna ett Netflix familjeabonnemang finns det två olika paket man kan välja mellan där medlemmarna i familjen kan titta på två eller flera skärmar samtidigt. Det minsta av dessa två paket heter Standard och kostar 129 kronor i månaden. Med abonnemanget Standard kan man streama innehåll från Netflix på två skärmar samtidigt. Det går även bra att ladda ner innehåll på två olika enheter.

Med ett Netflix familjeabonnemang Standard går det att titta på innehåll i HD men inte i Ultra HD. För att göra det behöver man det större paketet som heter Premium.

Netflix familjeabonnemang Premium kostar 179 kronor i månaden och med detta kan familjens medlemmar streama filmer eller serier från Netflix på upp till fyra olika skärmar samtidigt. Med paketet Premium går det också att ladda ned innehåll på fyra olika enheter som man sedan kan använda för att titta offline. Med Premium kan man också strömma innehåll i Ultra HD om man vill det.

Den största fördelen med ett Netflix familjeabonnemang är att hela familjen kan välja och vraka bland en stor mängd serier och filmer. Netflix har ett enormt stort utbud och det finns garanterat något som passar såväl vuxen som barn.

En annan stor fördel med Netflix familjeabonnemang är att det går att strömma innehåll med hög kvalitet. Med alla familjeabonnemang går det att streama innehåll i HD-kvalitet och med paketet Premium går det dessutom att streama serier och filmer i Ultra HD.

Ytterligare en fördel med Netflix familjeabonnemang är att Netflix är en tjänst som ständigt släpper nytt innehåll och som producerar eget original-innehåll på löpande band. Detta innebär att man som tittare hela tiden får tips om nya heta serier och filmer som man kan vara intresserad av och Netflix är kända för att köpa in och producera innehåll av hög kvalitet.

Den största nackdelen med Netflix familjeabonnemang är priset. Det ligger något högre jämfört med flera andra konkurrerande tjänster och om man inte använder Netflix mycket varje månad kan det kännas mindre prisvärt än konkurrerande streamingtjänster.

Netflix familjeabonnemang passar väldigt bra för familjer som vill streama många serier och filmer varje månad. Det passar dessutom utmärkt för familjer där de olika medlemmarna har olika intressen och vill titta på olika saker eftersom att de då kan titta på varsin skärm.

Netflix familjeabonnemang passar också väldigt bra för familjer som värderar kvalitet och utbud framför pris. Netflix har förmodligen det bredaste och enligt många bästa utbudet av filmer och serier av alla streamingtjänster, men den är också dyrare än de flesta andra konkurrerande tjänster på marknaden.