Familjeabonnemang från Telenor

75/100 poäng

Se alla erbjudanden

Telenor familjeabonnemang

Telenor familjeabonnemang är ett klassiskt abonnemang för familjer där man samlar hela familjens kostnad på en och samma faktura. Med ett Telenor Familjeabonnemang delar alla medlemmar på en och samma surfpott.

Telenor familjeabonnemang finns i flera olika modeller och priset baserat till stor del på hur stor surfpott som ingår. Hos Telenor har abonnemanget med minst mängd surf en pott på 5 GB i månaden och abonnemanget med mest surf är det där alla medlemmar får obegränsad surf.

Att lägga till en medlem i familjeabonnemanget kostar 199 kronor i månaden per medlem som läggs till. För att teckna ett Telenor familjeabonnemang behöver man först välja vem som ska stå som ägare till abonnemanget. Personen som står som ägare är den som får fakturan och är också den som kan fördela surf åt resten av familjen. Att fördela surfen behövs dock inte för den som väljer Telenor familjeabonnemang Obegränsad Plus genom vilket alla medlemmar i familjen får obegränsad surf.

Precis som med alla mobilabonnemang så finns det såklart både fördelar och nackdelar med Telenor familjeabonnemang. En stor fördel med Telenor familjeabonnemang är att det är oerhört särskilt, särskilt om man har tecknat abonnemanget Obegränsad plus. Med detta abonnemang ingår obegränsad surf för alla medlemmar vilket namnet antyder men utöver det ingår det också id-skydd, skärmförsäkring och förtur i kön till kundservice.

En annan stor fördel med Telenor familjeabonnemang är att alla medlemmar i abonnemanget får fria samtal till varandra och detta gäller inte bara i Sverige utan över hela världen! Det innebär att man kan ringa hem till en familjemedlem när man är utomlands på semester och prata helt gratis.

Den största nackdelen med Telenor familjeabonnemang är priset som ligger högt jämfört med andra operatörer på marknaden. Kostnaden på 199 kronor i månaden för varje medlem som ansluts till abonnemanget är hög med tanke på att Telenor inte erbjuder varje extra användare en egen surfpott vilket många andra operatörer gör.

Telenor familjeabonnemang passar bra för familjer där en eller flera medlemmar ofta reser utomlands, exempelvis i tjänsten, eftersom det ingår fria samtal i hela världen mellan medlemmar av samma familjeabonnemang.

Telenor familjeabonnemang passar också utmärkt för familjer där säkerheten på nätet är viktig. Med Telenor Obegränsad Plus ingår tjänsten Nätsäker Plus som ger utökad ekonomisk ersättning vid digitala intrång och id-kapning samt gratis juridisk rådgivning och rättsskydd som täcker kostnader och förlorad inkomst vid rättstvister. Detta är något som är väldigt skönt att ha för att känna sig säker på nätet.