Familjeabonnemang från Tele2

77/100 poäng

Se alla erbjudanden

Tele2 familjeabonnemang

Hos Tele2 finns det flera olika familjeabonnemang att välja mellan. Skillnaden mellan de olika abonnemangen är mängden surf som ingår för varje familjemedlem. De surfmängder som finns att välja mellan är 12 GB, 25 GB, 50 GB och obegränsad.

I skrivandes stund har Tele2 en kampanj där månadskostnaden för de två abonnemangen med högst surfmängd är rabatterade. Exakt hur stor månadskostnaden blir beror förstås på hur många medlemmar ni är i familjen och vilket av abonnemangen ni tecknar. Det som är lite unikt för Tele2 familjeabonnemang är att de inte har någon bindningstid.

Med ett Tele2 familjeabonnemang läggs varje extra abonnemang till för 199 kronor styck oavsett vilken surfmängd som ingår och man kan vara upp till tio personer på ett och samma familjeabonnemang.

När man lägger till medlemmar på sitt Tele2 familjeabonnemang behöver de nya medlemmarna inte bo på samma adress som den som har huvudabonnemanget. Det går alltså bra att lägga till vänner, syskon, föräldrar, grannar, bekanta eller liknande. Alla abonnemang samlas dock på en gemensam faktura som skickas till den som ägare till alla abonnemang.

Med Tele2 familjeabonnemang ingår också upp till 50 GB surf utomlands samt surf i 25 länder utanför EU/EES. Detta är oerhört bra för de familjer som vill surfa även när man är på semester utomlands.

Det finns flera fördelar med Tele2 familjeabonnemang som allmänt anses vara ett av de absolut bästa familjeabonnemangen på marknaden. En stor fördel är givetvis priset då det går att lägga till ett extra abonnemang för bara 199 kronor i månaden. Detta gäller för alla surfmängder inklusive obegränsad surf. Detta erbjudande är väldigt lukrativt för stora familjer eftersom ett abonnemang med obegränsad surf för bara 199 kronor är ett väldigt konkurrenskraftigt erbjudande.

Erbjudandet blir förstås inte lika lukrativt om man tecknat ett Tele2 familjeabonnemang med en lägre surfpott eftersom att priset för att lägga till fler medlemmar är detsamma. Detta innebär att det finns större fördelar med Tele2 familjeabonnemang för den som tecknar ett sådant med större surfmängd än för den som väljer ett familjeabonnemang med en lägre surfmängd.

En annan stor fördel med Tele2 familjeabonnemang är att de inte har någon bindningstid. Detta är något som är oerhört uppskattat bland kunderna som gillar att ha flexibilitet och möjlighet att byta abonnemang om de skulle vilja göra det.

En annan enorm fördel är att det ingår 1000 fria internationella samtalsminuter från Sverige till cirka 60 länder i världen. Detta innebär att alla användare har över 16 timmar per månad i internationella samtalsminuter.

En annan fördel med Tele2 familjeabonnemang är att om man har både det och samtidigt fast bredband eller tv från Tele2 så gäller förmånerna dubbel data och extra datakort också för alla individuella abonnemang som ingår i Tele2 familjeabonnemang.

Något som är värt att känna till för den som vill teckna Tele2 familjeabonnemang obegränsad är att det faktiskt finns en gräns för hur mycket man kan surfa. Varje person kan surfa för 50 GB om dagen vilket är en enormt stor surfmängd. Om man mot förmodan skulle surfa upp den behöver man fylla på sin surf. Detta görs kostnadsfritt via sms och man får då 5 GB i taget att surfa för. Dagen därpå har man återigen 50 GB att surfa för.

För att ha rätt till förmånerna behöver den person som står som ägare till familjeabonnemanget också vara den som står som ägare på abonnemanget för fast bredband eller för tv. Ägaren behöver dessutom ha ett abonnemang som ger rätt till förmåner.

Som med alla abonnemang finns det förstås också nackdelar med Tele2 familjeabonnemang. En sådan är att abonnemanget inte går att kombinera med andra rabatter. Om man tecknar ett Tele2 familjeabonnemang kan man således bara ta del av den rabatt som finns på familjeabonnemanget och inga andra som till exempel rabatter för studenter, pensionärer eller barn.

Tele2 familjeabonnemang är ett abonnemang som passar oerhört bra för stora familjer som vill ha ett prisvärt abonnemang med stor surfpott eller obegränsad surf för alla medlemmar i familjen.

Det passar också bra för familjer som vill förenkla sina mobilabonnemang så mycket som möjligt eftersom det är ett väldigt enkelt och tydligt upplägg i och med att priset som huvudabonnemanget kostar styrs av surfmängden som ingår och sedan läggs alla nya medlemmar till för bara 199 kronor i månaden.

Den passar också väldigt bra för de familjer som tycker att bra täckning är viktigt eftersom Tele2:s nät är ett av de största och bästa i Sverige och samtalskvaliteten är mycket hög. Med de Tele2 familjeabonnemang som har en stor surfmängd ingår dessutom surf via 5G-nätet vilket innebär att både hastigheten och täckningen är bland de bästa på marknaden.

Slutligen är Tele2 familjeabonnemang ett väldigt bra abonnemang för föräldrar som vill hålla koll på sina barns surfmängd och se till att barnen inte surfar för mycket. Med Tele2 familjeabonnemang kan man aktivera Föräldrakollen som är en kostnadsfri tilläggstjänst.