Familjeabonnemang från Hallon

87/100 poäng

Se alla erbjudanden

Hallon familjeabonnemang

Hallon är en lågprisoperatör som inte erbjuder några traditionella familjeabonnemang vilket många andra operatörer gör. I dessa familjeabonnemang samlas vanligtvis hela familjens abonnemang på en och samma faktura. Med Hallons billiga mobilabonnemang går det däremot att se till att alla medlemmar i familjen kan teckna varsitt billigt mobilabonnemang och på så vis få till en billig och bra lösning för samtliga medlemmar i familjen.

Hos Hallon går det att hitta erbjudanden om abonnemang till bra priser och ett ganska brett utbud av abonnemang med olika stora surfpotter. Både priserna och mängden surf som ingår med ett abonnemang hos Hallon står sig bra i konkurrens med andra billiga operatörer på marknaden. Hallon har dessutom generösa rabatter för såväl barn som för studenter och pensionärer.

Med Hallons mobilabonnemang går det också bra att surfa utomlands vilket är en väldigt uppskattad funktion hos kunderna.

Det är väldigt enkelt att snickra ihop en egen motsvarighet till ett Hallon familjeabonnemang genom att välja ut varsitt billigt mobilabonnemang till var och en av familjens medlemmar. Detta görs genom att välja mellan Hallons olika mobilabonnemang.

Med alla Hallons mobilabonnemang ingår fria samtal och fria sms. Den enda skillnaden mellan olika mobilabonnemang hos Hallon är mängden surf som ingår. Totalt finns det fem nivåer att välja mellan där det abonnemang med lägst surfmängd är det med 4 GB surf i månaden och den högsta surfmängd som finns hos Hallon är 200 GB surf i månaden.

Hallons mobilabonnemang fungerar även till samma pris på resan utomlands så länge det är i ett land som ingår i EU och EES. Dock finns det begränsningar vad gäller mängden surf som gäller utomlands för abonnemangen med störst mängd surf.

En stor fördel med ett mobilabonnemang hos Hallon är att det går att spara den mängd surf som man inte använder varje månad. Detta är framförallt en fördel för den som surfar oregelbundet eftersom denne ofta då har surf som går att spara och kan använda den sparade surfen under de perioder då man vill eller behöver surfa mer än vanligt. Med ett Hallon mobilabonnemang kan man spara upp till 100 GB oanvänd surf per abonnemang.

Något annat som är väldigt bra med Hallon är att det inte finns någon bindningstid eller uppsägningstid. Detta är något som är väldigt uppskattat bland kunderna eftersom man då har möjligheten att vara flexibel och avsluta sitt abonnemang om man skulle vilja nappa på ett bättre erbjudande från en annan operatör.

En annan fördel som givetvis måste nämnas är priset. Hallon är en lågprisoperatör och därmed är priset givetvis lågt jämfört med många andra operatörer på marknaden. Allra bäst är priset för den som inte behöver en särskilt stor surfmängd eftersom det då är möjligt att få en väldigt billig månadskostnad för sitt abonnemang.

Den största nackdelen med ett mobilabonnemang hos Hallon är att täckningen inte är lika bra som hos andra operatörer. Hallon använder sig av Tres när och det nätet har inte lika bra täckning sett över hela Sverige om man jämför med de andra stora operatörernas nät.

För den som bor på landsbygden eller i landets norra delar kan täckningen därmed upplevas som direkt svag och för dessa kan det helt klart vara värt att ta sig en extra funderare. I södra Sverige samt i storstäderna är täckningen däremot mycket bra.

En annan nackdel är att det inte finns något Hallon familjeabonnemang som hela familjen kan teckna och därmed få ett bättre totalpris samt alla kostnader samlade på en och samma faktura, vilket finns hos många andra operatörer. Det går som sagt att få till likvärdiga abonnemang om alla medlemmar i familjen tecknar varsitt eget mobilabonnemang hos Hallon eftersom priset redan är lågt, men det går inte att få alla kostnader samlade på en och samma faktura och det är givetvis en nackdel.

Det finns inget färdigpaketerat Hallon familjeabonnemang men ett mobilabonnemang hos Hallon kan ändå vara en bra idé för många. En grupp människor som Hallon mobilabonnemang passar bra för är familjer som vill ha en låg månadskostnad. Hallon är som bekant en lågprisoperatör som har som specialitet att erbjuda billiga abonnemang och oavsett surfmängd så är Hallons abonnemang billiga jämfört med konkurrerande operatörer.

Hallon mobilabonnemang passar också bra för den som vill ta med sitt abonnemang på resa utomlands inom EU och EES. Den som har tecknat ett Hallon mobilabonnemang får nämligen med sig samtal och surf till samma pris som hemma när man reser utomlands, åtminstone till ett annat land inom EU och EES.

En annan grupp som Hallons mobilabonnemang kan passa bra för är de som tillhör någon av grupperna barn, studenter eller pensionärer. För dessa tre grupper har Hallon mobilabonnemang med generösa rabatter och det kan helt klart vara värt att teckna ett abonnemang hos Hallon för den som tillhör någon av dessa grupper och vill ha ett så billigt mobilabonnemang som möjligt.