Familjeabonnemang från Halebop

82/100 poäng

Se alla erbjudanden

Halebop familjeabonnemang

Halebop är en lågprisoperatör som inte erbjuder något specifikt familjeabonnemang vilket många andra operatörer gör, där hela familjens abonnemang samlas på en och samma faktura. Däremot går det att se till att alla medlemmar i familjen får varsitt billigt abonnemang genom att teckna varsitt mobilabonnemang hos Halebop.

Halebop erbjuder dubbel surf för alla som tecknar ett abonnemang med bindningstid. För den som har bestämt sig för att vara kund hos Halebop och inte behöver ha flexibiliteten att kunna byta operatör snabbt kan dessa erbjudanden vara väldigt lukrativa.

Hos Halebop finns det flera olika abonnemang att välja mellan och den största skillnaden mellan dessa abonnemang är mängden surf som ingår. Med de största abonnemangen som har antingen 100, 50 eller 20 GB surf i månaden surfar man dessutom på 5G-nätet.

Ett annat erbjudande som Halebop har gäller abonnemangen med en mindre surfpott, nämligen 6 GB eller 2 GB i månaden. Om man väljer ett sådant abonnemang med bindningstid så får man nämligen 20 kronor rabatt varje månad. Det blir en bra slant varje år. Om en familj på fem personer alla tecknar ett abonnemang hos Halebop med 2 GB eller 6 GB surf i månaden och går med på att binda sig så sparar familjen totalt sett 100 kronor i månaden eller 1 200 kronor om året.

Den absolut största nackdelen med Halebop är att de inte erbjuder något klassiskt familjeabonnemang där alla medlemmar i familjen får samma paket till ett lägre pris och kostnaden samlas på en och samma faktura. Detta gör att det blir krångligare att välja abonnemang åt familjens medlemmar och i de fall alla väljer att teckna abonnemang hos Halebop så måste var och en betala sin egen faktura, vilket innebär att det blir många fler fakturor att hålla koll på.

En annan nackdel är att de dyraste abonnemangen där 100 GB eller 50 GB surf i månaden ingår är relativt dyra och det går att hitta abonnemang i samma prisklass där mer surf ingår hos andra operatörer. Dock ska det tilläggas att 5G ingår i dessa abonnemang så det måste givetvis tas med i beräkningen.

En av de största fördelarna för en familj om alla medlemmar i familjen tecknar varsitt abonnemang hos Halebop är att priset blir lågt. Beroende på vilket abonnemang var och en väljer så finns det goda möjligheter till att totalpriset kan bli lägre än om familjen skulle tecknat ett familjeabonnemang hos någon annan operatör.

En stor fördel med att ha sitt mobilabonnemang hos Halebop är att det går snabbt att byta mellan de olika abonnemangen som Halebop erbjuder. Om du har ett abonnemang med 20 GB surf i månaden men upptäcker att det är alldeles för lite sett till dina surfvanor så går det enkelt att byta till ett abonnemang med 50 GB surf i månaden eller till och med 100 GB i månaden. Detta görs med några snabba klick i Halebops app.

En annan stor fördel är att Halebop använder Telias stabila nät, vilket innebär att alla kunder som tecknat abonnemang hos Halebop ringer och surfar med bra täckning. Telias nät är Sveriges mest utbyggda och når över 99 procent av landets befolkning i sina hem, vilket innebär att de allra flesta som tecknar ett mobilabonnemang hos Halebop ringer och surfar med en bra och stabil täckning.

Ytterligare en fördel med Halebop mobilabonnemang är att det går att teckna alla Halebops abonnemang utan att binda upp sig på någon bindningstid. Detta i kombination med att det snabbt går att byta mellan olika abonnemang som Halebop erbjuder gör att ett mobilabonnemang hos Halebop är ett av de mest flexibla som finns tillgängliga på marknaden.

Halebop mobilabonnemang passar väldigt bra för de familjer som vill ha ett så billigt abonnemang som möjligt och inte har något emot att teckna varsitt abonnemang och få varsin faktura. Helt enkelt för de familjer där priset är den absolut viktigaste faktorn när det gäller att välja mobilabonnemang.

Det är också bra för de som vill ha flexibilitet och möjlighet att byta abonnemang snabbt. Exempelvis för de familjer där medlemmarna till exempel upptäcker att 20 GB surf var i månaden är alldeles för lite och snabbt vill byta abonnemang. Med Halebop har var och en möjlighet att göra det i appen och därmed snabbt och smidigt få ett abonnemang med mer surf helt utan krångel.

Halebop mobilabonnemang passar även bra för de som vill ha ett abonnemang med 5G utan att behöva teckna ett abonnemang med bindningstid. För att få tillgång till 5G-nätet behöver man dock teckna något av Halebops dyrare abonnemang med högst mängd surf.

Slutligen passar Halebops mobilabonnemang väldigt bra för alla som vill ringa, smsa och surfa med bra täckning. Detta eftersom Halebop använder Telias nät som är ett av landets absolut mest stabila och dessutom mest utbyggda nät. Telia har väldigt bra täckning i storstadsområdena och har dessutom byggt ut såväl på glesbygden som i Norrlands inland vilket gör att deras nät når över 99 procent av Sveriges befolkning i hemmet.