Familjeabonnemang från Fello

90/100 poäng

Se alla erbjudanden

Fello familjeabonnemang

Lågprisoperatören Fello är en operatör som inte erbjuder ett traditionellt familjeabonnemang där familjens månadskostnader samlas på en och samma faktura. Detta är något som många andra operatörer erbjuder och produkten är populär. Hos Fello går det dock att snickra ihop en egen lösning som blir väldigt prisvärd och samtidigt lik ett familjeabonnemang genom att alla medlemmar i familjen tecknar varsitt eget mobilabonnemang hos Fello. På så vis kan man få till en lösning som både är billig och bra.

Fello är en operatör som i nuläget erbjuder fyra olika mobilabonnemang som går att välja mellan. Skillnaden mellan dessa abonnemang består i mängden surf som den som tecknar abonnemanget får utnyttja varje månad och det är också surfmängden som gör skillnaden i pris mellan de olika abonnemangen.

Något alla fyra abonnemang hos Fello har gemensamt är att det alltid ingår fria samtal och fria sms inom landets gränser samt att det aldrig är någon bindningstid när man tecknar ett mobilabonnemang hos Fello.

Hos Fello ingår inga större surfmängder i något mobilabonnemang. Det abonnemang som erbjuder störst surfmängd är det abonnemang där det ingår 22 GB surf varje månad. Detta abonnemang är också Fellos dyraste och kostar 245 kronor i månaden. Sedan erbjuder Fello andra abonnemang med en mindre surfmängd. Ett där 14 GB surf i månaden ingår, ett med 7 GB surf i månaden samt det minsta med 2 GB surf i månaden. Det billigaste abonnemanget kostar 95 kronor i månaden.

Värt att notera är att Fello har erbjudanden för alla som tillhör grupperna barn, pensionär eller student. Till skillnad från många andra operatörer som erbjuder billigare abonnemang för personer som tillhör någon av dessa grupper erbjuder Fello istället abonnemang till samma priser men med högre surfmängder. Till exempel så kan den som är student och över 18 år teckna ett abonnemang hos Fello som ger 35 GB surf i månaden till samma pris som ett “vanligt” abonnemang där 22 GB surf ingår.

För en familj som vill sänka sin månadskostnad genom att teckna ett klassiskt familjeabonnemang och på så vis samla hela familjens kostnader på en och samma faktura varje månad finns tyvärr inte den möjligheten hos Fello. Däremot går det att teckna varsitt billigt abonnemang och på så vis få till en billig månadskostnad för hela familjen. Detta är extra lukrativt om någon eller några av familjens medlemmar tillhör någon av grupperna barn, student eller pensionär och därmed kan ta del av generösa erbjudanden och högre surfpotter.

Som med alla operatörer finns det både fördelar och nackdelar med att teckna ett mobilabonnemang hos Fello. En nackdel är självklart att Fello inte erbjuder ett klassiskt familjeabonnemang där hela familjens kostnader samlas på en gemensam faktura som skickas ut varje månad. Detta är annars en vanlig och populär lösning som många andra operatörer erbjuder samtidigt som lösningen är väldigt populär bland många kunder, så det är givetvis något som är en nackdel med Fello.

En av de absolut största fördelarna med ett mobilabonnemang hos Fello är att operatören använder sig av Telias nät som har Sveriges absolut bästa täckning. Telia har det mest utbyggda nätet och når över 99 procent av landets befolkning i deras hem. Detta innebär att alla som tecknar ett mobilabonnemang hos Fello ringer med bra täckning och surfar med höga hastigheter nästan överallt i Sverige. Med ett abonnemang hos Fello blir det nästan som att ha ett Telia-abonnemang, fast till ett rabatterat pris.

En annan stor fördel med ett abonnemang hos Fello är att det går att spara oanvänd surf. Kunder hos Fello kan spara upp till 25 GB surf och använda den vid ett senare tillfälle. Detta är väldigt bra framförallt för den som surfar oregelbundet och ibland inte utnyttjar månadens surfpott för att nästa månad kanske behöva surfa mer än vanligt.

Ytterligare en stor fördel med Fello är att de har en väldigt bra kundtjänst. För kunderna går det att komma i kontakt med Fellos kundtjänst på många olika sätt. Det innebär att det är enkelt för kunder att snabbt få hjälp om det uppstår några problem med abonnemanget. Det går också snabbt att få svar på enklare frågor som kan uppkomma.

Nackdelar med abonnemang hos Fello är att de saknar traditionella familjeabonnemang och de saknar också mobilabonnemang med höga surfmängder.

Abonnemang hos Fello passar väldigt bra för den som inte behöver särskilt stora surfmängder varje månad och vill ha ett abonnemang till en låg månadskostnad. Särskilt lukrativt blir abonnemanget för den som ingår i någon av grupperna barn, student eller pensionär eftersom dessa personer kan ta del av generösa erbjudanden.

Ett mobilabonnemang hos Fello passar också väldigt bra för den som vill ringa med bra täckning och surfa med höga hastigheter. Fello använder sig nämligen av Telias nät vilket är det bäst utbyggda i Sverige och som når störst antal människor i sina hem. Detta garanterar bra täckning över i stort sett hela landet.