Familjeabonnemang från Comviq

92/100 poäng

Se alla erbjudanden

Comviq familjeabonnemang

Comviq erbjuder ett familjeabonnemang där alla medlemmar får 30 GB surf var varje månad. För att kunna teckna ett familjeabonnemang hos Comviq behöver man först lägga till ett huvudabonnemang vilket kostar 275 kronor i månaden. Sedan kan den som tecknad abonnemanget lägga till nya medlemmar vars abonnemang kostar 145 kronor var i månaden. Med ett Comviq familjeabonnemang kan man lägga till upp till sex medlemmar.

Processen för att lägga till nya medlemmar är väldigt enkelt och de nya medlemmarna kan flytta med och behålla sina nummer så länge deras nuvarande abonnemang inte är ett abonnemang som har bindningstid.

Den absolut största fördelen med Comviq familjeabonnemang är priset. Månadskostnaden blir väldigt billig med tanke på att det bara kostar 145 kronor i månaden att lägga till en ny medlem. Detta är oerhört konkurrenskraftigt och det är få om ens någon annan operatör som kan matcha Comviq när det kommer till pris för familjeabonnemang.

En annan stor fördel är att fria samtal, sms och mms innanför Sveriges gränser ingår för alla medlemmar i familjen när man har tecknat ett Comviq familjeabonnemang. Dessutom får alla medlemmar i familjen 30 GB surf var varje månad vilket är en ganska stor surfpott som räcker för de allra flesta.

Ett bra riktmärke för att få en känsla för hur mycket surf som faktiskt ingår är att det går åt ungefär 1 GB surf för att titta på videoklipp på till exempel Youtube i en timmes tid. Så den som tittar på video en timme om dagen gör av med 30 GB surf varje månad.

Något annat som är ett stort plus med Comviq familjeabonnemang är att varje medlem får 250 utlandsminuter varje månad. Det betyder att det blir gratis för de alla familjemedlemmar att ringa utomlands i över fyra timmar varje månad. Detta är särskilt bra för de som har vänner eller släktingar utomlands och vill hålla kontakten regelbundet.

Som med de flesta familjeabonnemang så får man även hos Comviq allt samlat på en och samma faktura. Detta är något som verkligen underlättar och utöver att priset ofta blir lägre än om alla tecknar varsitt abonnemang var för sig så är detta en av de absolut största anledningarna till att familjer tecknar gemensamma familjeabonnemang.

Med ett Comviq familjeabonnemang är det heller inte någon bindningstid, varken för den som tecknar abonnemanget eller för familjemedlemmarna som blir anslutna. Detta är något som är skönt i och med att varje medlem i familjen då har flexibilitet och möjlighet att byta abonnemang om man skulle vilja det, utan att behöva vänta ut någon bindningstid.

Det kan vara bra om till exempel ett barn börjar tjäna egna pengar och vill ha ett annat abonnemang med exempelvis mer surf.

I Comviq familjeabonnemang ingår också 15 GB EU-surf varje månad vilket innebär att alla familjemedlemmar får surf som räcker långt även om man är på semester i ett annat EU-land.

En annan fördel med Comviq familjeabonnemang är som sagt att man kan vara upp till sju personer på ett sådant abonnemang. Det behöver heller inte vara personer som bor på samma adress eller ens tillhör samma familj, även vänner kan läggas till i ett familjeabonnemang.

Den största nackdelen med Comviq familjeabonnemang är att det inte finns flera alternativ att välja mellan. Alla får samma paket med 30 GB surf och det finns tyvärr inget alternativ där alla i familjen får obegränsad surf.

En annan nackdel är att bara den som tecknat själva huvudabonnemanget har möjligheten att lägga till extra surf. Varje medlem som läggs till på familjeabonnemanget får 30 GB surf varje månad och det går inte att lägga till någon extra surf ovanpå det.

Comviq familjeabonnemang passar utmärkt för stora familjer som vill ha ett abonnemang där fria samtal och en stor surfpott ingår till en billig penning. Den passar också bra för familjer där alla medlemmar har normala surfvanor och inte använder mer än 1 GB surf var om dagen.

Comviq familjeabonnemang passar också bra för de som vill sänka månadskostnaderna för hela familjen eftersom att det är billigare än de flesta andra familjeabonnemang på marknaden. Det blir också billigare att teckna ett familjeabonnemang än om varje medlem i familjen skulle teckna varsitt eget abonnemang med ungefär samma mängd surf.

Detta familjeabonnemang från Comviq passar också utmärkt för den familj som vill ha ett billigt abonnemang men som också vill ha relativt stora surfpotter och dessutom kunna surfa i mobilen även när man är på semester utomlands. Med Comviq mobilabonnemang ingår som sagt 15 GB utlandssurf inom EU, vilket passar utmärkt för den familj som till exempel ska semestra tillsammans på Kanarieöarna eller i Grekland under sommaren.

Till sist passar Comviq familjeabonnemang också bra för den familj som har släkt eller bekanta som bor utomlands och som man vill ringa till regelbundet eftersom att alla medlemmar i familjen med Comviq familjeabonnemang får 250 utlandsminuter helt gratis varje månad.