Familjeabonnemang från Nextory

95/100 poäng

Se alla erbjudanden

Nextory familjeabonnemang

Nextory erbjuder ett väldigt flexibelt familjeabonnemang där den totala månadskostnaden är högre eller lägre beroende på hur många konton man vill kunna använda samtidigt. Det billigaste Nextory familjeabonnemang som finns att teckna är det där två kan lyssna samtidigt. Detta abonnemang kostar 219 kronor i månaden.

Vill man lägga till ytterligare en profil och kunna lyssna på ljudböcker från tre konton samtidigt kostar abonnemanget 249 kronor i månaden. Sedan finns det ytterligare ett Nextory familjeabonnemang där upp till fyra profiler kan lyssna samtidigt. Detta är det dyraste familjeabonnemanget som Nextory erbjuder och det kostar 279 kronor i månaden.

För den som känner sig osäker kring om man ska teckna ett Nextory familjeabonnemang eller inte så kan det vara en god idé att prova Nextory familjeabonnemang gratis i 30 dagar. Detta kan vara en god idé för den som tvekar kring om ett Nextory familjeabonnemang är värt kostnaden eller inte. Genom att prova tjänsten gratis i 30 dagar kan man snabbt få en bra bild över om man vill fortsätta nyttja tjänsten eller inte och därefter fatta sitt beslut helt riskfritt.

Något som sticker ut med Nextory är att de erbjuder både ljudböcker och e-böcker. Den som har tecknat ett Nextory familjeabonnemang kan på så vis välja om man vill lyssna på en bok eller läsa boken digitalt. Denna flexibilitet är väldigt uppskattad hos kunderna och något som lockat många nya läsare och lyssnare till Nextory.

Den största fördelen med Nextory är priset. Om man tecknar det största Nextory familjeabonnemang som erbjuds får man fyra profiler och varje profil kostar då i runda slängar 70 kronor i månaden vilket är ett väldigt bra erbjudande sett till hur marknaden ser ut.

Något annat som är väldigt bra med Nextory är att de har väldigt många titlar att välja mellan. För den som är osäker på vad man ska lyssna på härnäst när man väl lyssnat färdigt på en bok är det skönt att välja en tjänst med många titlar att välja mellan.

En stor fördel med Nextory familjeabonnemang är att det går att ställa in ett specifikt barnläge. När barnläge är inställt för en specifik enhet kan bara barnböcker och barnanpassad litteratur strömmas via den enheten. Detta är mycket bra för föräldrar som vill kunna kontrollera innehållet för barnen och se till att barnen inte råkar lyssna på något som är olämpligt för barn.

Ytterligare en fördel med Nextory familjeabonnemang är att det går att läsa böckerna som e-böcker såväl som att lyssna på dem som ljudböcker. Detta innebär att varje medlem i en familj som skaffat ett Nextory familjeabonnemang kan välja om man vill stoppa in hörlurar och lyssna på boken eller om man vill läsa den digitalt direkt i mobilen, på surfplattan eller i datorn.

Något annat som är häftigt med Nextory är att det finns en funktion där man kan utmana sig själv att läsa eller lyssna på så många böcker som möjligt och sedan förs statistik direkt i appen, så att man kan se hur det har gått. Man kan också sätta upp egna läsmål och följa sin bokstatistik direkt i appen med funktionerna Bokutmaningen och Läsdagboken. Detta är funktioner som uppskattas väldigt mycket av personer som vill läsa mer och som tycker att Nextory underlättar för detta.

Det finns givetvis också nackdelar med Nextory, precis som det finns med alla tjänster som erbjuder lyssning på ljudböcker. En nackdel med Nextory är att ljudet inte har utjämnats särskilt bra i alla böcker. Det innebär att ljudet kan variera en del vilket är något som kan upplevas som störande när man lyssnar på ljudböcker.

En annan nackdel med Nextory är att det saknas timer i appen. De flesta som lyssnar på ljudbok vill ibland kunna ställa in en tid då boken ska pausas, till exempel om man vill lyssna fram till en viss tid eller om man vill somna till en bok utan att den står på hela natten. Det är också vanligt att föräldrar som sätter igång en ljudbok åt barnen vill kunna ställa in en timer och styra hur länge uppspelningen sker. Denna funktion finns alltså inte i Nextory app idag och detta är givetvis en nackdel.

Nextory familjeabonnemang passar väldigt bra för partners eller familjer med två till fyra personer som är intresserade av att lyssna på ljudböcker och vill kunna lyssna obegränsat varje månad.

Nextory familjeabonnemang passar också väldigt bra för barnfamiljer där föräldrarna vill kunna ställa in barnläge på barnens konton och enheter så att barnen i familjen bara kommer åt sådant innehåll som är lämpligt. Detta kan man göra med ett Nextory familjeabonnemang och funktionen Barnläge vilket är väldigt uppskattat.

Detta innebär att det är säkert att låta barnen ha varsin egen profil på Nextory och själva bläddra bland innehållet eftersom det som visas med Barnläge endast är barnböcker och sådan litteratur som är lämplig för barn.